"Portem més de 30 anys sent el referent de confiança dels nostres pacients.
La nostra màxima: tractar sempre als nostres pacients com ens hagués agradat que ens tractessin a nosaltres en la mateixa situació".


Francesc i Ramon Girvent

Nosaltres
Ramon Girvent
Vaig llicenciar-me a la facultat de medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona en la unitat docent de l’Hospital de Vall de Hebron l’any 1977 i vaig obtenir el títol d’especialista en Ortopèdia i Traumatologia el 1982.

La meva formació es va iniciar a Sabadell com intern a les guàrdies de la clínica Santa Fe el 1974, posteriorment com a metge resident el 1977 i com a metge adjunt des de el 1987 en la Corporació Sanitària del Parc Taulí. Aquest fet que em va donar una gran experiència en el tractament de les lesions traumàtiques de les extremitats derivades especialment dels accidents laborals i de trànsit.
L’atenció d’aquest tipus de malalts ha condicionat una amplia formació en la atenció de les malalties òssies i articulars de tot l’esquelet, maluc, genoll, columna vertebral, cirurgia del nervi perifèric, espatlla, colze, ma, peu i reimplantaments.

Amb el pas dels anys i els canvis tecnològics de l’especialitat m’ha portat a dedicar-me de manera prioritària a la cirurgia del maluc, genoll i pelvis, tant en la vessant de la cirurgia de salvament articular i protètica, com les seves complicacions.
Francesc Girvent
Vaig llicenciar-me a la facultat de medicina a la Universitat Central de Barcelona en la unitat docent del Hospital Clínic de Barcelona el 1976 i el títol d’especialista en Cirurgia Ortopèdia i Traumatologia el 1981.

La meva formació es va iniciar a Sabadell com intern a les guàrdies de la clínica Santa Fe el 1973, posteriorment com a metge resident el 1977 i com a metge adjunt des de el 1981. Aquesta activitat es va continuar a patir del 1987 a la corporació del Parc Taulí. Aquest fet que amb va donar una gran experiència en el tractament de les lesions traumàtiques de les extremitats derivades especialment dels accidents laborals i de trànsit.
L’atenció d’aquest tipus de malalts ha condicionat una amplia formació en la atenció de les malalties articulars de tot l’esquelet, maluc, genoll, columna vertebral, cirurgia del nervi perifèric, espatlla, colze, ma, peu i reimplantaments.

Amb els anys i els canvis tecnològics de l’especialitat em va portat a dedicar-me de manera especifica a les malalties de la columna vertebral, tant en el procés de diagnòstic com el seu tractament mèdic quirúrgic.
Actualment la meva tasca assistencial està especialitzada en el camp de les malalties de la columna vertebral, tant en el àmbit de les malalties mèdiques com quirúrgiques i el seu diagnòstic.